Activiteiten van de Waal

Knippen

Knippen

Lees verder

Knippen

Het knippen van metaal is het proces van het snijden van metaalplaten of -folies in specifieke vormen en maten. Dit wordt gedaan met onze DURMA knipmachine waarmee wij platen met een lengte van 3 meter kunnen knippen, tot 15 millimeter dik!

Sluit

Las onderzoek

Las onderzoek

Lees verder

Las onderzoek

Lasonderzoek is een vorm van materiaalonderzoek waarbij de kwaliteit van lasverbindingen wordt beoordeeld. De Waal Metaaltechniek voorziet in het magnetisch onderzoek om de kwaliteit van de door ons gebouwde staalconstructie te waarborgen.

Sluit

Lassen

Lassen

Lees verder

Lassen

Bij De Waal Metaaltechniek is veel laskennis in huis, of het nu gaat om lassen met elektrodes, MIG/Mag, of TIG-lassen. Van Staal tot aluminium tot RVS, De Waal regelt het allemaal.

Sluit

Engineering

Engineering

Lees verder

Engineering

De ingenieurs van De Waal Metaaltechniek hebben zich toegewijd om onze klanten te voorzien van innovatieve en kosteneffectieve oplossingen die voldoen aan hun unieke behoeften. Onze ingenieurs hebben jarenlange ervaring en zijn opgeleid om complexe problemen op te lossen en praktische oplossingen te bedenken voor de meest uitdagende projecten.

 

Sluit

Pijpfitten

Pijpfitten

Lees verder

Pijpfitten


Goed opgeleide pijpfitters zijn van onschatbare waarde voor elk bouw- of installatieproject. Onze fitters werken volgens strikte veiligheidsvoorschriften en zorgen ervoor dat de pijpleidingen veilig en correct zijn geïnstalleerd en op de juiste manier worden getest en gecontroleerd. 


Sluit

Voorraad

Voorraad

Lees verder

Voorraad

Een ruime voorraad hebben is cruciaal voor bedrijven die snel en efficiënt willen werken. Het bespaart niet alleen tijd en geld, maar verhoogt ook de klanttevredenheid door snellere levering van producten en materialen. Bij ons hebben we een ruime voorraad van hoogwaardige producten en materialen die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Of u nu op zoek bent naar staal, aluminium, RVS, kunststof of andere materialen, we hebben het allemaal in verschillende vormen en maten.

Sluit

Locatie

Locatie

Lees verder

Locatie

Onze goed opgeleide monteurs en technici hebben jarenlange ervaring in het monteren van componenten en constructies op locatie. Ze zijn uitgerust met de nieuwste gereedschappen en technologieën om efficiënt te kunnen werken en de klus snel te klaren. We begrijpen dat elke klus uniek is en we passen onze methodes en aanpak aan op de specifieke eisen van elke opdrachtgever.

Sluit

Zetwerk

Zetwerk

Lees verder

Zetwerk

Wij begrijpen dat onze klanten op zoek zijn naar precisie, efficiëntie en snelheid, en daarom zijn we toegewijd aan het leveren van de beste service en kwaliteit. Aan deze eisen kunnen wij voldoen met onze DURMA zetbank. Deze machine zet staal tot een dikte van 20 millimeter over een lengte van 3 meter moeiteloos om.

Sluit