Markten van de Waal

Scheepsbouw

Scheepsbouw

Lees verder

Scheepsbouw

De scheepsbouwindustrie is van cruciaal belang voor de wereldhandel en speelt een belangrijke rol in de economie van veel landen. De scheepsbouw is een zeer uitdagende en complexe markt die voortdurend evolueert. De Waal Metaaltechniek is sinds jaar en dag hofleverancier van diverse toonaangevende bedrijven in deze sector.

Sluit

Waterbouw

Waterbouw

Lees verder

Waterbouw

Waterbouw is een discipline die zich richt op het ontwerpen, bouwen en onderhouden van infrastructuur die nodig is om water te beheersen en te gebruiken. Dit omvat bijvoorbeeld dijken, sluizen, kanalen, bruggen en havens. Stuk voor stuk projecten waarin heel wat kilo’s metaal zit verwerkt. Metaal bewerkt door het team van De Waal Metaaltechniek.

Sluit

Wegenbouw

Wegenbouw

Lees verder

Wegenbouw

De Waal Metaaltechniek is actief in de wegenbouw en richt zich op de ontwikkeling van machines voor de aanleg van wegen, en focust zich op de bouw van bruggen en tunnels. Het vereist een hoog niveau van expertise en innovatie om duurzame, veilige en efficiënte transportinfrastructuur te creëren en te onderhouden.

 

Sluit

Bouw

Bouw

Lees verder

Bouw

De bouw is belangrijk voor het creëren van leefbare, comfortabele en veilige woningen voor iedereen. De Waal Metaaltechniek levert hieraan een bijdrage door bijvoorbeeld de gehele staalconstructie te leveren voor woningen, maar ook voor bedrijfshallen. Daarnaast trekken wij op als partner in de bestekken van aannemers voor het leveren van onder andere de trappen, bordessen en hekwerken van diverse bouwprojecten.

Sluit

Machinebouw

Machinebouw

Lees verder

Machinebouw

Machinebouw is het proces van het ontwerpen, ontwikkelen, fabriceren, installeren en onderhouden van machines en apparatuur voor verschillende toepassingen en industrieën. Dit kan variëren van kleine apparaten tot grote industriële machines en apparatuur. Onderhoud is een belangrijk onderdeel van machinebouw, aangezien het helpt de levensduur van de machine te verlengen en de prestaties te optimaliseren. Voor De Waal Metaaltechniek betekent dit het uitvoeren van routinematige inspecties, het vervangen van versleten onderdelen en het oplossen van storingen.

 

Sluit

Industrie

Industrie

Lees verder

Industrie

Industrie betekent voor De Waal Metaaltechniek de productie en fabricage van goederen en producten in grootschalige hoeveelheden, met behulp van onze CNC gestuurde machines kunnen we grote orders snel verwerken tegen hoge nauwkeurigheid, met een tevreden klant als eindresultaat.

Sluit